Goda förråd är dyra

I fredags hade jag, med mina allra mest framfusiga förhandlingsgener lyckats weala och deala mig till att om jag bjöd Tobias på vilken mat han än var sugen på så skulle vi storstäda vårt källarförråd. I win!

Vid 20 tiden masade vi oss ner för trapporna och stod ett tag utanför dengallerprydda dörren och bara stirrade. Mayhem. Är det något jag avskyr så är det att inte veta vad som finns i vilken låda, bara vetskapen när man ska leta efter nåt att "det är här inne.....någonstans" ger mig allergiska utslag.

Anledningen till att jag fick sätta in det starkaste av vapen: matmutan var för att de flesta lådor var fyllda av saker han hade med sig när vi gick från särbo till sambo för två år sedan. Gamla fodral till datorspel, cd skivor, böcker osv osv (med betoning på vidare)

En sak man ska tänka på när man flyttar ihop med en musiker: Ett komplett trumset, ja det tar upp iaf en tredjedel av ens 5x5 m stora källarförråd. Det är pukor, ställ, stolar och pedaler samt en herrans massa småpryls som inte är stapelbara. Och där surnar jag. För i mitt perfekta källarförråd är allt stapelbart och lättmanövrerat. But no.

Men så, efter några timmar: voilà!


Kommentarer
Postat av: Ingmarie

Snyggt! :-O

2010-07-28 @ 09:56:25
URL: http://blog.nemonisimors.com
Postat av: ..:Sarah:..

men älska ordning och reda !! :)

2010-07-28 @ 11:04:40
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Lorena

skönt att ha det gjort!

2010-07-28 @ 11:26:03
URL: http://lorenasvensson.blogg.se/
Postat av: emma

Haha, tack ;) mopsar är söta alltid. Min favorit på Nessla är den när hon sitter bland hyllorna :D du hade bilden i ett äldre inlägg :) Hur går det med Nessla annars, nu på sommaren? :)

2010-07-28 @ 14:49:09
URL: http://emmalofstedt.blogg.se/
Postat av: Camilla

Inget annat än ordning och reda! Jag fick värsta tycker när jag kom hem från jobbet, så nu är lägenheten ren och fräsch. Och jag är ledig i tolv dagar ;)

2010-07-28 @ 22:33:45
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Julia

Oj vad fint! Du får gärna komma och hjälpa till att rensa ut vårat förråd imorgon, kommer ta heeeeeeeela dagen då vi har oändligt mycket skit där nere. Konstigt vad mycket man samlar på sig...

2010-07-29 @ 15:07:29
URL: http://juliaederyd.blogg.se/
Postat av: nadia

hej :) Ville bara säga att din blogg är riktigt snygg! Jag har precis börjat skriva i min blogg

så skulle behöva lite förslag om vad som är kul att läsa också, och vad som skulle få dig att följa min blogg, så det skulle vara snällt om du kunde kika på min blogg och kommentera! Följ den gärna också

ha en bra dag! :)

2010-07-30 @ 11:40:06
URL: http://nadiaabenamer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0