eller så finns den inte

lägenheten alltså. Det var en scam, och det tog jag reda på EFTER att jag hade först över pengar. Så halva min dag har gått åt att stå inne på Swedbank och försöka återta transaktionen. Jag tror att det har gått, det har gått iväg till den speciella avdelningen på Swedbank som sysslar med utlandstransaktioner, och jag har ett kvitto på det.
Jag har fortfarande en stor klump i magen. Det rör sig om flera tusen kronor, som nån jävla idiot försökt lura mig på. TUR att man har alerta kollegor, och att andra på craigs list är vänliga nog att varna för lurendrejare.

Jag kommer aldrig våga hyra nåt igen, och jag kommer aldrig, aldrig betala något i förskott. Nu blir det till att leta upp ett hotell, kosta vad det kosta vill (eller nja, nästan...)

Från the bright side: jag har fått skriva mitt första hatmail. Jag tror det är första och sista gången jag någonsin skriver "go shit yourself" till en annan levande person. Det kändes bra, ska ni veta.

En stressad, ledsen och bränd Josefine återgår till arbetet. So long.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Fy fan vad surt men nu hoppas jag verkligen att ni får tillbaka pengarna. Alltså är det inte typiskt? Vid en sådan här efterlängtad resa och så ska det vara något som förstår. Men för att ställa fråga igen, hur länge är ni bort vännen? Kram och hoppas du får en fortsatt BRA eftermiddag/kväll. Förstår om dock om du inte kommer kunna pusta ut förrän pengaproblemet är löst.

2010-07-19 @ 14:18:11
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Träningsglädje

nä fy fasen vad surt. hoppas ni får tillbaka pengarna!! hoppas det inte förstör din dag och att du kan fira återkomsten av pengarna ikväll istället! det hotellet vi bodde på, hudson hotel, var rätt okej i pris när jag kollade och jämförde andra. vi ville inte bo jättedåligt (särskilt inte i NY) men behövde inte lyxlyx heller. så det är ett tips!

2010-07-19 @ 14:32:01
URL: http://www.traningsgladje.se
Postat av: Helena

Åhhh nej, HOPPAS verkligen att pengarna kommer tillbaka till ditt konto gumman och vilket trash, men det är nog vardagsmat, tyvärr! Ledsen för din skull! =(

KramKram

2010-07-19 @ 14:52:44
URL: http://minafinaunderbara.blogg.se/
Postat av: Träningsglädje

vaa?? 21 000 för hotellrum? JEEZ! att det kan kosta så mycket mer nu än när vi åkte? då förstår jag att lägenhet blev mycket billigare!! tror vi betalade samma för Hudson som ni betalade för lägenheten du nämnde... lycka till i letandet!!

2010-07-19 @ 20:14:53
URL: http://www.traningsgladje.se
Postat av: Camilla

Ah, en vecka :) Förstår inte hur jag kunde ha missat att där stod 19:e tidigare. Hoppas allting löser sig nu, puss.

2010-07-19 @ 20:30:20
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Ingmarie

Jag såg den annonsen jag med men jag är feg när det gäller "privatannonser" där man ska betala i förväg. Hur i helvete kan man vara så elak att man vill lura folk på det viset?Hoppas verkligen allt löser sig!

2010-07-19 @ 22:48:16
URL: http://blog.nemonisimors.com
Postat av: ..:Sarah:..

fuck theme !men du, hatmail. jag gillar (när nån förtjänar de) hoppas att allt löser sig nu för er. PUSS

2010-07-20 @ 07:42:53
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Vilhelmina

Usch, hoppas verkligen att det löser sig! tur i alla fall att du fick reda på det nu och inte på plats så du inte står där utan boende sedan.

2010-07-20 @ 20:36:53
URL: http://vilhelminaullemar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0