anmälan

Ja! Nu har jag äntligen fått tummarna ur och anmält mig till Tjejmilen om 65 dagar. Jag tror definitivt att det kommer gå bättre än förra året då jag hade haft en nästintill helt inaktiv sommar. För vet ni, jag tränar och slåss som aldrig förr med min grymma PT och jag älskar det. Förutom ridningen är detta det absolut roligaste jag sysslat med, någonsin. Att det droppar om mig när jag sitter och stretchar är någon jag bara gläds åt inombords.

Det jag förvånas mest över är hur pass rörlig i kroppen jag är, jag klarar nästan en spagat för tusan!! Det stämmer inte alls överens med min självbild som den orörliga, tunga, tjocka Biggest Looser deltagaren (vecka 2) - inte den smärta gymnasten med gummibandsben och stram hästsvans.

Ikväll blir det förhoppningsvis nattlöpning, tillsammans med Tobias. För själv vågar jag inte ge mig ut, och det är väldigt synd - att man inte bara ska kunna sticka ut precis när man vill. Stockholm, stockholm...

På måndag får jag slåss igen, och jag längtar så himla mycket! Vi var faktiskt och tittade på mitsar på Budo & Fitness affären nära jobbet. Runt tusingen, men jag undrar om det är värt det? För mig är det ju helt klart det om jag tränar med Tobias, men för honom... ja, han kan ju inte slå på mig för när jag försöker hålla emot så flyger jag som en vante.

Men innan måndag är det.. vadå? Jo helg! NU! HELG!




Kommentarer
Postat av: Camilla

Peppa peppa och det kommer gå så bra. Du som är så duktig på att träna, lycka till vännen. Se nu till att njut av en värm och härlig sommarhelg. Jag har varit ledig i dag men jobbar i morgon tre timmar sen ska jag försöka ta mig till Borlänge/Peace and love.

2010-07-02 @ 18:34:00
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag säger bara DO IT! Det är värt det! Tobias kan väl göra något annat och unna dig att slå lite på honom :P Bland det roligaste jag vet med faktiskt! :)

2010-07-02 @ 21:11:50
URL: http://juliaederyd.blogg.se/
Postat av: Ingmarie

Det är verkligen tragiskt att man inte kan röra sig var man vill utan måste ha en "bodyguard" med sig... jag har dock aldrig brytt mig. Springer när och var jag vill för jag VÄGRAR låta mig skrämmas. och konstigt nog, peppar peppar, har jag aldrig någonsin råkat ut för något! Varken här, i USA, Kina, Indien eller något av alla de andra ställen jag varit på.

Härligt att du är så bra i gång nu!

2010-07-02 @ 21:21:05
URL: http://blog.nemonisimors.com
Postat av: Vilhelmina

Haha, gillar dina små kommentarer på kartan, tur att du hittade tillbaks sedan efter vilsespringet i Årsta iaf. :P



Och det kan ligga något i det du sade, för alltså eh. Jag gör liksom tvärt om, slår ner på hälen och spänner upp höger stortå så den inte kommer med i steget alls ibland. Tror jag behöver lite löpskolning ärligt talat. >_>

2010-07-03 @ 20:03:19
URL: http://vilhelminaullemar.se
Postat av: Linda

Jag har också anmält mig till vårruset, samma dag som jag började springa (dessutom sista anmälningsdagen). Vi får se hur det går, haha. Har tänkt att det ska bli en sporre för att fortsätta och verkligen satsa, men det är tungt när man inte motionerat ordentligt på flera år. Men nu jävlar! Ikväll blir det en ny runda.

2010-07-04 @ 12:48:37
URL: http://drougge.net
Postat av: Linda

Eh, tjejmilen menar jag ju såklart. Skyller på mammahjärnan.

2010-07-04 @ 23:34:22
URL: http://drougge.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0