somliga bäddar får man ligga

Som vi har tumlat runt i sänghalmen idag! På mage, på rygg, på sidan. Ny säng står på inköpslistan sedan ett halvår tillbaka då den vi har nu är katastrofalt oskön. Tobias sover faktiskt hellre på golvet! Så ut till Sickla köpcentrum begav vi oss, och Atlantis Sängspecialisten och Sängjätten besöktes. Kontinentalsäng, det är det vi vill ha efter att ha haft ramsäng i fem år.
Nu vet vi vilken hårdhet vi skall ha. Svårigheten var att enas. Jag hittade min perfeka säng i ena affären, och såklart hittade Tobias sin favorit i den andra...

På tisdag blir det ett besök på SOVA Sveavägen för ett försök till att hitta vår drömbädd. Kanske Ekornes Svane Senses kan vara något?

Den ser orimligt skön ut på bild, mer än man kan säga om vårt Malmmayhem i sovrummet!

Utöver sängliggeriet ägnade jag mig åt att inhandla ännu mer proviant till fjällvandringen, igår köpte jag frystorkad mat från bland annat Mountain House till mig och Sarah så det stod härliga till! Och härlig var även den innehållsförteckning jag fann på påsarna innehållandes Potatis och lax i krämig dillsås, lyssna till det här: potatis, mjölk, lök, lax, grädde, vegetarisk olja, mjöl, dill, peppar och salt!
Mountain House, som kommer från Oregon i USA är världens största varumärke inom turmat för friluftsliv. De startade med att förse NASAs astronauter med mat i rymden! Skillat folk alltså.
Barsen jag köpte kommer från Natural Balance Foods, heter Trek och är fria från genmanipulerade ingredienser, tillsatsämnen och socker. Den med mixed berries innehåller
Dadlar (42%), Sojaflingor (15%), Russin (14%), Hallon (0.5%), Jordgubbar (0.25%), Ginsengextrakt, Ginkoextrakt, Äppeljuice, Havre.

Jag kan knappt fatta att det bara är drygt två veckor kvar tills vi beger oss av med nattåget mot Gällivare, sedan buss till Ritsem, sen båt, sen: Padjelantaleden... Jag längtar innerligt!


Kommentarer
Postat av: Tobi-Wan

Se upp med dadlarnas effekt på magen suman. =) kram

2010-08-01 @ 23:42:53
Postat av: Julia

ja jag tyckte det var dags för lite förändring ;)



Men vad spännande! Vi var inne på att fjällvandra nu i sommar med men när jag insåg att det skulle bli så mycket mygg slog jag bakut, det jag ogillar/är rädd för mest här i världen är nämligen mygg och fiskar....

2010-08-02 @ 00:31:40
URL: http://juliaederyd.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

skuttskuttskuttskuttskutt!!!!!!

2010-08-02 @ 07:53:07
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Helen

Jag tycker det är hemskt roligt att ni ska på en sådan här semester! Annat än att åka på en sista minuten-charter med tjejkompisarna, liksom. =)



Nätet ja. Efter exets cyberotrohetsaffär känns det kontaminerat, på nåt sätt. Men jag förstår varför du gillar't! Synd att jag inte har någon helgon längre. LOL.

2010-08-02 @ 11:58:56
URL: http://deppochpeppochhopp.blogspot.com/
Postat av: Julia

iih... då skulle jag nog springa upp dom kilometrarna.. Mygg har en tendens till att älska mig men det har faktiskt blivit bättre det senaste året. Vi skulle egentligen ha seglat nu sista semesterveckan men med tanke på vädret börjar jag hellre jobba!

2010-08-02 @ 12:00:44
URL: http://juliaederyd.blogg.se/
Postat av: caroline

Yes blir sthlm redan imorgon, ska måla ett gammalt skåp och leka allmänt händig ;) Appropå sängar så är vi också på jakt efter en continental, hittade ett inköpsföretag som heter Erdal of sweden, de köper in continental fr tyskland, samma sängar som bland annat clarion hotel i stan. Var där och provlåg några och en var faktiskt riktigt schysst, man kunde vända botten till mjuk el hård osv. Lagret ligger i bromma och priserna är super!

Bara ett tips ;D



2010-08-02 @ 12:42:34
URL: http://mybarehands.blogg.se/
Postat av: Camilla

Efter denna arbetsvecka är klar kommer tiden gå ännu fortare. SNART har du semester raring och fy fan vad du ska njuta. Herregud, du har ett nytt jobb ... Hoppas det går bra med sängletandet. Även vi skulle behöva en ny men det får vänta tills vi flyttar härifrån! I morgon ska vi till storstaden, wihoo. Ska tydligen regna massor, typiskt. Kanske tur i oturen att vi mestadels ska vara inne i affärer.

2010-08-02 @ 16:28:05
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Jo

men du... är du säker på att du vill ha en kontinental? ni är inte lättstörda nån av er? för i en continental känner man så fort den andre vänder sig osv. bara ett tips från en erfaren möbelhandlare ;) annars rekomenderar jag svane, med duo-madrass, så man kan vända själv. eftersom man kan förändras under ett liv är det bra om sängen också kan det.



Puss & kram!

2010-08-02 @ 21:28:24
URL: http://emjoth.blogg.se/
Postat av: Jo

Norrmännen kan dom! Kör på svane :)

2010-08-04 @ 12:04:59
URL: http://emjoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0