These days are gone

Måndag morgon, jag vaknar av att det regnar horisontellt och att en kissnödig valp vill ut. På med regnjackan och ut i stormen. Väl ute ångrade Nessla sig och försökte bara att gömma sig mellan mina fötter. Så vi gick upp, och medans jag krånglar mig ur den blöta jackan passar hon på att kissa i köket istället. Jahadå.
Hade tänkt träna men det fanns ingen energi. Kallt, mörkt, blött och tidigt.

Helgen gick fort! Vi har försökt ta igen oss och bunkra upp med "oss tid" inför veckan. Vi kör ju skift här hemma. Jag tar ut Nessla på morgonen, Sen tar Tobias över när jag går till jobbet och när jag kommer hem är det hans tid att göra saker han vill, gå och träna t.ex. Ibland känns det som att vi inte ses även fast vi bor ihop!

Igår var det dags för den månatliga träffen med Maddis och Addin som jag gick på gymnasiet med och bodde med på SSHL. Kvarnens brunch is the BEST!
Vi hade bokat bord klockan 12 sharp, och stod först i kön. Vakten uttryckte det som "vilken fredagskväll som helst" när han fick syn på kön.
Först kallbordet med lax, Kvarnenröra, parmaskinka, salami och en hel hop med andra godsaker. En kock som kom ut för att fylla på faten nämnde i förbifarten att vi fick ta flera tallrikar! Addin svarade nöjt att vi minsann byggde på höjden. Precis så var det!


Kommentarer
Postat av: AMANDA FALK

så god mat :D

Ha en toppen bra dag!

2009-09-28 @ 09:49:26
URL: http://amandajosefine.blogg.se/
Postat av: Nelia

Yes Mikron är vid längst ner i skåpet, gick inte och göra något åt saken. Hon som planerade vårt kök sa att vi kunde ha den i ett speciellt skåp, vilket vi sedan märkte att vår mikro inte fick plats i, och man kunde inte ha den längt upp i det skåpet då den har en undersida som är så underlig att det lixom inte gick och bygga in den. Så för att spara plats och hår på huvuden på grund av allt tjafs kring mikron sket vi i det hela och den fick vara längst ner i det skåpet. Och jag tycker den funkar okej där, inte alls jobbigt att ställa ner mat, ungf lika jobbigt som att sträcka sig uppåt om man har den för högt upp i skåp som många har i sina hem. Så det får bli så här. Vi sparar otroligt mkt bänkyta och det ser inte allt för hemskt ut, när man väl befinner sig i köket...



Phhuuu som du ser är mikron ett känsligt ämne! :P hahaha

2009-09-28 @ 11:00:17
URL: http://nelayah.se
Postat av: Maree

Åh vad gott det låter och ser ut!!!! Jag vill också va med och äta underbar god mat.

2009-09-28 @ 11:17:01
Postat av: Matilda

inte lätt med valpar som ska ut... tilly ville ju ut var tjugonde minut som sagt.. haha! men det går öööööver, snabbare än man tror! håll ut! :-)



såg riktigt gott ut! mysigt att träffas sådär!

2009-09-28 @ 11:54:40
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: fine

Mimmi: finns det ingen god brunch i Singapore? eller det är bara nudlar och ris? Nästa gång du är hemma i Stockholm så får du och jag gå till Kvarnen! :)

2009-09-28 @ 12:18:28
Postat av: Nelia

Jaaa eller hur! Hahah nä men klart nytänkande och bänkyta som kan användas till massor. Åh, jag tror jag faktiskt har en video hemma på köket innan renovering. Så när vi väl är klara med allt ska jag göra en liten film där jag lägger in före och efter :) haha Då ser man så tydligt hur mycket plats vi har fått nu :D

2009-09-28 @ 13:22:43
URL: http://nelayah.se
Postat av: Marielle

Gissa vem som fått en Iphone?



Om du svarar rätt på denna fråga (näst senaste inlägget i min blogg) har du chansen att vinna otroliga priser!

2009-09-28 @ 14:45:44
URL: http://marielle.missworld.se
Postat av: Helen

Hihi, jag tycker det är likadant I sthlm jämt jag. =)



Hemskt god mat, sånt kan man ju bli lite avundsjuk på att ni har förstås.

2009-09-28 @ 16:07:17
URL: http://helenhusdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0