samhällsinformation

Igår satt jag och Amanda och pratade om läkemedelsreklamer som oftast är så förbannat dåliga. Som den för diaréemedicin, RLS (fulaste animationen ever) och "jag drack den här yoghurten och nu mår jag SÅ bra" Tvi vale!

Idag ser jag dessa prints på Ads of The World. Parkinson. Woosh, tungt ämne. Hur ska man kunna få fram sitt budskap utan att det varken blir corny eller för informativt?
Well, AMRI Hospitals vände sig till en av världens bästa; Ogilvy. They get the job done (kuriosa: min systers f.d arbetsplats)
Just look and learn from the big guys.



Creative Directors: Piyush Pandey, Sumanto Chattopadhyay
Associate Creative Director: Sukhendu Mukherjee
Art Directors: Partha Chowdhury, Altaf Hussain
Copywriters: Sumanto Chattopadhyay, Alka Adhikari
Fotograf: Sanjib Ghosh
Publiserad: 2008

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hehe välkommen tillbaks kanske man ska säga då ;)

lösen kommer att sättas om ett litet tag.



Tack så mycket :]

2009-06-15 @ 11:27:59
URL: http://saundraa.blogg.se/
Postat av: Matilda

håller med om att såna typer av reklamer brukar vara fruktansvärt dåliga. SPECIELLT den med yoghurten. jag och mattias trodde det var en parodi första gången vi såg den, och satt liksom och väntade på det roliga, men det kom ju aldrig! helt seriös reklam, som var så dålig att man trodde den skulle vara rolig?! väldigt konstigt.



parkinsonfotona å andra sidan, riktigt riktigt bra. mamma har jobbat med parkinsondrabbade och de där fotona är på pricken. bra bra bra av dem.

2009-06-15 @ 11:55:01
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Nelia

Ah, Gävle är ingen stad jag saknar om jag ska va helt ärlig. Haha, det va också nå slags parantes för mig. Jag kallade min tid där för "vänthall" jag lixom lämnade gymnasiet, hemstaden Sundsvall för att plugga vidare, och befann mig i ett mellanläge, då jag bara längtade efter att få flytta ut och påbörja mitt yrkesliv. Så den stan växte aldrig in på mig heller faktiskt. Var mest ett nödvändigt måste.



Stockholm däremot lockar mig med sina möjligheter. Det finns aldrig sånna här chanser i någon annan stad. Det kan man ju glömma. Ja om som du säger man inte tänker på utomlandsbanor. Men ärligen har jag gjort mitt med att bo i olika länder. Kuba, Vitryssland och Sverige får räcka för min del. Tror inte jag väljer att flytta till ett ytterligare land för att arbeta,fastän det låter lockande. Jag skulle nog inte klara av lugnet hemma i Sundsvall, att bara lunka på... Det ska ske saker, jag vill bestämma när jag vill att det ska va mer livat och inte. Där går det inte riktigt att styra mkt. Här har man chans att få en karriär och ja träffa mycket inspirerande människor man kan ta lärdom av. Så nu när man tagit sig hit blir det nog inte det enklaste att lämna det för lugnet där uppe igen haha :)



Men ah som du säger vill man jobba med reklam o PR så är ju Sthlm the place to be...

2009-06-15 @ 13:12:26
URL: http://nelayah.se
Postat av: teddy

Fast 10 år är ganska lite för en liten ras. De brukar ju leva längde de små jäklarna... Hoppas Nemo finns med en Herrans många år :)

Vad skoj med parloppet imorgon. Hur lång var den?

Vad är det för lägenhet ni kikar på?

Alltid skoj att byta upp sig och få inreda ett nytt hem.

Nu längtar jag hem från jobbet bara... 54 min kvar innan man slutar ...

kram kram

2009-06-15 @ 15:06:57
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: EGOFLOW

Gör du!? Men då kanske vi får ta & ses... Eller så kanske jag inte hinner det. Hmm.



Midsommar firas på mitt landställe med familj & vänner & midsommarstång & Håkan Hellström typ! Fantastiskt! Hur firar du?

2009-06-15 @ 16:08:17
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: Marlene

Åh tack så mycket! :)

2009-06-16 @ 07:43:53
URL: http://ihuvudetpamarlene.blogg.se/
Postat av: Sandra

(:

2009-06-16 @ 08:20:03
URL: http://saundraa.blogg.se/
Postat av: GI-Malin

hahaha men betydligt fler än jag brukar ha i bilen...hahaha det tänkte jag inte på, du är sååå smart Fine. Vad fint ni hade det på er 5 årsdag. Jag & Fredrik firar 10 år i höst. Va fan 10 år!!!! Jag som är så ung...hmmm hmmm det kanske är därför jag byter ut karlarna så ofta, så man inte kan fira för många år...hahaha

2009-06-16 @ 10:06:44
URL: http://viktenochjag.blogspot.com
Postat av: GI-Malin

Jajaja jag vill va Demi, läcker själv, läcker kille och läckert ex. Mmm Ashton...Det kanske är nåt på G för Fredrik bara kollar på damgolf hela tiden. ;-)

2009-06-16 @ 10:45:10
URL: http://viktenochjag.blogspot.com
Postat av: ..:Sarah:..

Hello babe! jag kommer oxå till gävle på torsdag ;) så en kvällsprommis absolut. men jag ska iväg och jobba så innan nio . KRAM

2009-06-16 @ 11:49:41
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Nelia

Åh D&G solbrillor är stencoola! Jag har ett par Armani som jag är förälskad i just nu. Men sneglar lite åt D&G brillor, men med tanke på hur mkt sol vi får på sommrarna här så känns det som om jag får nöja mig med mina fina Armanis i år. Buhu, hade det vart soligt maj-sept skulle jag inte tveka att lägga några tusen sååå snygga. :) Men klockan är jag sjukt sugen på. Lite ironiskt eftersom jag jobbar på en kanal, skulle ha lite symbolik också ehehe :)



Hahaha ja folket i Gävle va lite speciella, jag omgav mig dock av Stockholmare när jag pluggade, och en och annan skåning/göteborgare. Men jag vet dock att folket är likadana även i Sundsvall. Ganska svårt att nå fram till, ska göra allt på rutin och tradition. Nya grejer och sätt risas fastän det kan vara det bästa som komemr att hända staden. Nä fasen, jag tror det är just en av anledningarna jag inte trivs varken i Gävle eller Sundsvall. Enda jag saknar i Sundsvall är mina närmaste vänner. Men jag har lärt mig att inte fästa mig vid folk så mycket och leva på så gott det går utan så dom jag har kvar där uppe kommer at finnas kvar på samma sätt vi har lixom lyckats klara av att hålla vänskapen uppe fastän vi syns 4-5 gånger per år. Men somliga har man ju knappt kontakt med mera. Och jag har lixom accepterat det. Men Stockholm är inte lätt att mingla i kan jag säga. Har inte träffat folk i min ålder mer än några få på jobbet. Så det kan va lite ensamt. Men man lär känna mer o mer människor så det kommer väl med tiden.

2009-06-16 @ 11:57:04
URL: http://nelayah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0