raggarkorv är bra reklam

Åkestam.holsts Sibylla/raggare kampanj. Det är ba å klick på bilderna för att se dem i gigantiskt format. Tack pandy mandy för tipset!




Kommentarer
Postat av: Nelia

Vi bor i lägenhet i Norrtälje. Det är en tvåa på 65kvm. Vi köpte precis när priserna började gå ner så därför fick vi ge 950 000 för den. Men hade vi köpt några månader innan skulle det blivit dyrare.

Men vi ska ju bo där ett par år till så tills vi ska flytta kanske priserna går upp igen. :)

Då kanske man tjänar mer också och hunnit spara undan en slant :) Hehe. Va jobbar du med, eller sysslar med? Såg att du gillar PR och Reklam. Jag pluggade Marknadsföring som inriktning när jag pluggade företagsekonomi, tyckte det va riktigt kul.

Men jobbar inom redovisning nu som också är skoj men inte lika kreativt kanske.. hehe :))



2009-06-08 @ 10:36:35
URL: http://nelayah.se
Postat av: Matilda

haha! härlig reklam!

kommer ihåg uppe på landet, på en sibylla där i trakten, så hade de ordnat själva med egna namn på deras rätter. jag och min mamma visste inte riktigt om vi skulle skratta eller gråta då vi läste de nya namnen som innehöll ord som "rattar" och "vårtgårdar"... ingen annan i kön verkade reagera på dessa namn.

vi kände oss som dryga stockholmare.



jodå, tilly gillar barn! men hon gillar inte när de jagar henne och skriker högt mot henne (de skriker ju för att de är glada och vill leka med henne, men det fattar hon inte). hon vet liksom inte hur hon ska förhålla sig till dem, så då går hon undan lite. om de nu inte är som jonathan och är försiktiga med henne.

men hon är ju absolut inte agressiv eller så mot barn! nej nej! hon bara aktar sig lite försiktigt!

hur är pudlarna som ras?

tilly kostade 12.000 kr om jag inte minns fel. kan ha varit 11.000 kr också.. honor brukar iaf vara någon tusenlapp dyrare än hanar. (för de kan ju få ungar)

ÅH! new founland! en sån är min drömhund också! fast jag vet att jag aldrig kommer skaffa en sån.. för jag vill ju ha småhundar. men de är ju så SJUKT fina! var hundvakt åt en sån valp en gång.. åååh! smälte!



nästa vecka skulle vi kunna ha dejt! hade du lust att komma till uppsala eller?



kraam!!

2009-06-08 @ 11:20:36
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Little Peaché

Sv: fotoautomaten vid slussen tar sådana bilder!



Kram på dig

2009-06-08 @ 13:36:33
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: teddy

Hahahah vilket brai nlägg det var och jag skrattar gott på jobbet.

Ja jag hoppas också att våran lille Nemo får vara med oss länge och är frisk och kry. Finns ju inget bättre än livet när man får må bra.

Nu är det måndag iaf och jag vill önska dig en bra kväll.

kramis kramis

2009-06-08 @ 14:10:05
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Sophie

haha.. vilken reklam! ;)



vet inte vad som var värst :/ ljumsken är iaf bättre idag!



Ha en BRA dag Fine!! ;)

2009-06-08 @ 15:33:27
URL: http://liveharddieyoung.blogg.se/
Postat av: Nelia

Gud va spännande att jobba med en lansering av en ny aktör på babysakmarknaden. Finns det chans för dig att bli kvar på praktikplatsen du är nu? Eller vill du vidare sen? Var pluggade du till PR-assistent?

Redovisning är väl t-konton precis som du säger, men vi använder oss av fiffiga system som gör sådant åt en. Men kredit och debet måste man ha koll på även i våra fiffiga system :) haha. Men det är mer än bara debet o kredit egentligen det är ju massor man gör som redovinsningsekonom. Jag va lite anti när jag pluggade men sen när jag kom ut och började jobba med redovisning blir det roligare och roligare för varje dag som går. Sen att man har väldens bästa arbetsplats och arbetskamrater förgyller bara dagarna :D

2009-06-08 @ 18:29:04
URL: http://nelayah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0