promenad hela dagen

12:40 gick vi hemifrån. 18:15 kom vi tillbaka. Vi har gått, gått, gått och GÅTT hela dagen. 15 kilometer! Ibland med hund, ibland med solen i ansitet, ibland med skoskav, ibland i motvind. Vi gick och kollade på Arbetargatan lägenheten på Kungsholmen. Den med PERFEKT planlösning. MEN! och det är ett stort men... vet ni vad som låg på innergården? En skola och förskola! Skrikande barn utanför arbetsrummet och sovrummet. Det drog ner upplevelsen av att det var den perfekta bostaden för oss. Hammarby Sjöstad är faktigkt ute ur räkningen. Det är för off... det är för lite liv (vi vill ju bort från stöket på söder men inte ut i ingenstans bland 40åringar med två barn)


Kommentarer
Postat av: ida

förstår att ni inte tyckte lägenhet nr 1 var passande. nog ganska jobbigt att bo intill skola och förskola! hua!! haha. ja det är verkligen trist att dem sålde sin villavagn men men.. inte så att vi kunde säga till dem att inte göra det! antar att man varit allt för bortskämd med den!suck

2009-06-08 @ 19:59:32
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: ida

förresten! tråkigt att ni måste lämna tillbaka eran fina katt.. men förstår er. ändå strongt av er att göra det.. för man fäster sig snabbt vid dem o jobbigt att då lämna iväg!

2009-06-08 @ 20:00:42
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: teddy

Ohhh så tråkigt med en massa stoh och skrik. man vill ju faktiskt ha lugn och ro när man är hemma och inte en massa ungar som skriker - hur söta de än är.

Jag jobbar som sjuksköterska på ett hem för kroniska alkolister. Lärorikt.



kram kram

2009-06-08 @ 21:43:24
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Bella

Har du dragit linjerna på kartan själv eller finns den på någon internetsida så man kan fylla i? Om du förstår vad jag menar? :D Har sökt efter en sån sida tidigare men inte hittat.

2009-06-14 @ 12:18:03
URL: http://bellisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0