my themesong


Denna låten får väl agera soundtrack till mitt liv just nu. Försöker hålla mig till solskenet här i livet i tankar och fysiska handlingar. Tränar som en galning och äter vad som är precist rätt för mig.
Småsaker som glädjer mig  just nu är

det fina vädret
sms från min familj
tulpaner
att jag ska träffa Maxine över att glas imorgon
inflyttningsfesten hos Amanda och Cajsa på lördag


Kommentarer
Postat av: Zarah Galore

Det är sånt som räknas! :D

Att umgås med vänner/familj och bli glad av det lilla (exempelvis tulpaner) ;)Och som svar på din fråga; nej, jag kör egenkomponerad lågkolhydratkost, blandning på GI och LCHF eller något.. men jag räknar inte ut fett 75% proteiner 20% och kolhydrater 5% om dagen eller så. Sånt orkar jag inte :)

Det enda jag försöker är att hålla koll på nya produkter, att kolhydraterna inte är så höga procentuellt och så. Annars gör jag det enkelt för mig och utesluter mjöl, socker, bakelser, pasta, ris och potatis mm. Även om man får i sig lite kolisar från vissa grönsaker och så, men det är ju så ytterst lite.

Kan något mer om GI än LCHF, men gillar LCHF ju mer jag läser om det. :)

Däremot förespråkar jag LCHF och GI (lågkolhydratkost), men själv kör jag någon blandning. ;D

2009-01-15 @ 17:46:30
URL: http://zarlei.com/
Postat av: Zarah Galore

Samma här! Har alltid sagt att jag ska bli bättre på att köpa blommor, men det blir aldrig av, och blommor är oftast sjukt dyrt! =/

Om man inte köper någon avdankad "tantblomma" i kruka för 30 spänn. Men jag vill ju även avnjuta de fina vaserna. Så det blir i bästa fall någon bukett på coop för 39.90 ;D

Men det funkar ju det med. hehe

Mjölkprodukter är en stor del av min vardag oxå, har tom. bytt ut mellanmjölk mot fet mjölk, så den räknar jag som ett utav mina fettintag. Gör omeletter på grädde istället för mjölk osv.

Sedan tycker jag att det är så tråkigt med människor som är anti sådan här lågkolhydratkost, att maten tappar smak om man inte har pasta/ris/potatis till, men jag tycker helt tvärtom! Jag tycker dessa nämnda produkter tar FÖR MYCKET smak! Nu med mer fett i maten tycker jag att man får fram bättre smak på grönsakerna och köttet/fisken/kycklingen än med kolhydrater till! Det är helt sjukt vilken smakupplevelse helt vanlig vardagsmat kan ge! :D

Att man kan bli helt trött/hämngig/lelös vet jag att man kan bli, det är ju egentligen rätt naturligt när kroppen hela tiden är hög på socker (kolhydrater blir ju socker i magen och blodsockret höjs), 1-2 veckor kan man vara hängig, men jag har inte blivit sådär superhängig varken i våras eller nu, men det är ju givetvis individuellt oxå. ;)

Eller så är jag bara hög på min positiva kick jag får av allting som INTE har med kolhydrater att göra! haha

2009-01-15 @ 19:10:09
URL: http://zarlei.com/
Postat av: **elle**

Bra themesong det där!

2009-01-15 @ 20:38:37
URL: http://princesselle.blogg.se/
Postat av: Anonym

tackar Fine!!

2009-01-15 @ 20:44:03
URL: http://emilystankar.webblogg.se/
Postat av: Amanda

DU glädjer mig.

2009-01-16 @ 09:06:05
URL: http://amheni.blogg.se/
Postat av: Nina

usch :P vad har du för tattoo då gumman? :)

2009-01-16 @ 13:21:15
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: nathalie ♥

Diggar din blogg :D kram

2009-01-16 @ 18:04:45
URL: http://nattahlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0