Ridå ner. Alla dör.

Inatt hade jag den mest skrämmande mardrömmen på länge. Jag drömde om Ragnarök, Harmagedon, call it what you want - jordens undergång. Alla förberedde sig för att jorden skulle förintas. Inte av utomjordingar, utan av sin egen kollaps. Jag kunde se löpsedlar på stan med texten "Så förbereder du dig på bästa sätt för att dö"

Alla gick runt och tog farväl av sina familjer, sina vänner. Min pappa berättade att han hade förberett sig mentalt så gott det går på att dö. Jag kände en panik inombords, jag promenerade vid Slussen och kände att jag verkligen inte ville dö. Jag undrade om det skulle göra ont, och om jag skulle komma till en himmel efteråt. Jag tänkte på min karma, och undrade vart jag skulle hamna om jag återföddes.
Ingen visste NÄR jorden skulle gå under, bara ATT det skulle ske. Jag kände hur jag hoppades att det bara skulle vara något slags sjukt påhitt, att alla skulle få leva vidare. Men det var det inte...

Måste jag tillägga att jag vaknade med en puls på 178, vettskrämd? Sprang upp och kramade Tobias hårt i tio minuter och gladde mig åt att jag åker hem till min familj imorgon.

Kommentarer
Postat av: Li

Haha hon ser lite dissig ut ;)

2009-02-09 @ 12:40:25
URL: http://skarpast.blogg.se/
Postat av: ida

usch.. sånna drömmar är verkligen jobbiga. man tror ju att det är verklighet när man vaknar o tar oftast lång tid innan man hunnit komma underfund med att det bara var en dröm.. o sen att lugna ner sig det tar med lång tid.

2009-02-09 @ 13:17:37
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: elle

Ååh fy vilken mardröm! Skickar en kram!

2009-02-09 @ 22:48:35
URL: http://princesselle.blogg.se/
Postat av: Stina

men shiiit, förstår din puls !!!

2009-02-10 @ 13:26:29
URL: http://stinakampe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0