Glad Lucia!

Eller ja. Nu är ju klockan fyra minuter över midnatt.. men glad Lucia i vilket fall som helst! Jag och Nessla gick Luciatåg imorse och bjöd på ballerina-pepparkaka och lussebullar. Hundungen var prydd i glitter precis som jag men för att det inte skulle bli för stor konkurrens fick ingen vara Lucia, så Tobias blev uppvaktad av två tärnor istället.

Idag har jag haft en riktig kvalitetstids JAGdag. Bara, bara jag! Jag har gått flera flera timmar ute på Forum Nacka och bara stornjutit av att kunna gå i vilka affärer jag ville hur länge som helst utan att behöva anpassa sig till någon annan. Och vilka saker jag hittade! Zara, MQ mm mm. Fynd! Så kul att hitta snygga kläder och smycken.

Sen köpte jag med mig Flickan som lekte med elden hem från ICA som hade specialpris, tände en drös med ljus och låg och myste till den.
Senare på kvällen fortsatte min kvalitetstid med att jag faktiskt gick och såg Luftslottet som sprängdes på bio, också ensam! Det är första gången jag gör det och det var jättemysigt!

Det är så häftig känsla att sitta och se filmen på bio som utspelar sig bara några meter från där man sitter, och där jag bor. Allting känns så nära och det är så skoj att kunna peka ut för sin mentala karta exakt vart de har spelat in, vilken gata osv. Inbiten Stockholmare man har blivit under dessa 4 år, jeez.
En riktig JAG dag, alltså. Inte ofta man har sådana.

Kommentarer
Postat av: Helena

Men vilken sötnos! Mysig lucia ni hade. Känner igen det där med JAG-dag, skulle behövas efter 1 år med en liten byx-dragare :)

2009-12-14 @ 09:38:59
URL: http://helena-helberg.blogspot.com
Postat av: Nelia

Va fina ni är! Så söta!

Javisst sörru granen ska ju passa med katten. Fast ska jag va ärlig så kom faktiskt granen tidigare än vad Leah gjorde, jag gillar helt enkelt samma färger fortfarande :D haha.



Va mysigt med en dag bara för sig själv man behöver det ibland! :)

2009-12-14 @ 10:50:23
URL: http://nelayah.se
Postat av: Sophie

Vad fina ni är!! Nessla är en riktig goding! ;)

I love tyska julmarknader! Och ja, det var mkt stämmning.. Älskar att bara gå och titta på allt pynt & värma mig med Gluehwein :).Det enda som förstörde lite är hur gubbar blir när deras damer inte är med..:/ Fullt ös medvetslös typ..



Ha d bäst!

2009-12-14 @ 12:59:52
URL: http://liveharddieyoung.blogg.se/
Postat av: T

Fina du. Tack för den mysiga stunden.

2009-12-14 @ 13:05:55
Postat av: ..:Sarah:..

Åh vilken underbar dag!

KRAM

2009-12-15 @ 08:35:38
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Nettan

Ja, det var synd att du inte kom förbi mopsringen i lördags !

Men ni kanske kommer till Kistamässan den 3 januari ? Då har vi mopsutställning på Husdjursmässan ! Brukar vara jättekul !

Maria kommer dit också !



kramiz till er och en extra stor mopspuss från pappa Valle !

2009-12-15 @ 10:03:21
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: NINNIE.

Alltså din hund!!! Sååå söt!! helt sjukt, det gör nästan ont i kroppen!! :)

2009-12-15 @ 12:49:57
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej Hej :)

Tack för kommentaren i min blogg,

självklart tror jag inte att hela Stockholm ser ut på samma sätt, jag tror inte heller att ALLA Stockholmare är exakt likadana. Detta var ett exempel på hur man märker att man är in en storstad med mycket fler människor är just Kristianstad som jag är uppvuxen i. Och JA, du har säkert rätt att de finns människor som stannar upp, de finns säkert lugna ställen i Stockholm också men detta var som sagt en reflektion ifrån min sida som jag la märket till ganska snabbt och lätt :) Vissa människor trivs att ha den stadspulsen men jag gör inte de !



Självklart träffade jag på positiva sidor i Stockholm också, troligvis dem som kommer ta mig tillbaka dit fler gånger :)



Kram på dig .

2009-12-15 @ 16:10:31
URL: http://jennygottfridsson.blogg.se/
Postat av: Camilla

AWW, herregud. Jag smälter lite här inne. Du ska ju inte tala om avguda bilder ... räcker man tittar på dina!



KRAAAM

2009-12-15 @ 21:28:12
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Jo

så otroligt mysiga bilder. va fin du är!

2009-12-15 @ 22:31:27
URL: http://emjoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0