Dan före dan


Kommentarer
Postat av: teddy

Sune rocks :)

Jag mår mycket bättre nu. Vi har druckit vinglägg och jag mår sååå mycket bättre :) Vinet you know.

Hur som.

Jasså är det en ny ras i USA? Tänk va alla kommer gå i taket här hemma när vi avlar sååå fel... Jag hade gärna viljat se den fina nya raset faktiskt :)

Tänk en liten nemo och en liten nessla i samma kropp. Sååååå fint!!!!!!!!!!!

God jul my friend.

Nemo skickar en massa bus till lillan och säger att hon ska ta det easy på planet.

kramis kramis kramis

2009-12-23 @ 23:50:48
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: EGOFLOW

Ha ha grymt! GOD JUL kära du!

2009-12-24 @ 00:11:16
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

...å du, GOD JUL världens bästa Fine!

2009-12-24 @ 08:49:11
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

God Jul finis!

2009-12-24 @ 12:49:53
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Ia Darling

Godkväll (-natt hehe) Fine,

nu gbörjar julen gå mot sitt slut! Det låter så mysigt att ha en liten vovve att ta promenader tillsammans med. Promenader med grabben man älskar är ju också mysiga att ta iofs :)



Jag var faktiskt nästintill ensam i Sickla - himla skönt! Jag får verkligen krupp av att trängas bland folk och behöva "planera" min rutt och alla mina steg! Forum Nacka har jag bara varit i ett par gånger men har tänkt göra en visit där under mellandagsrean.



Gick du på humanistiska läroverket i Sigtuna? Vi var också inne på det där med internat ett tag, men sedan blev det inget med det, hamnade på ett privat gymnasium istället. Kan tänka mig att den formen av skola - internat alltså - är något som utvecklar en väldigt mycket som människa. Trivdes du? Mina föräldrar har turen att ha två villor, en stor och en liten, varav jag fick flytta in i den lilla när jag var i 16årsåldern. Det var ett perfekt steg i den åldern! Men speciellt långt ifrån familjen kom jag dock inte då villorna är belägna på samma tomt ;)



Hihi jag ääälskar när det är sådär livat så att man knappt får en syl i vädret! Jag är själv lite för bra på att babbla ibland. Det är ju himla bra då att man hittat (för det har jag med!) en grabb som kan det där med att vara lugn och sansad, på så vis kompletterar iaf vi varandra :D Wuhuuuuu - gamla go'a Lunarstorm! Internet är ju så fint då det har förmågan att föra samman människor som annars kanske inte alls hade träffat varandra. Jag tycker att ni ser så kära och vackra ut tillsammans (jag har ju gluttat runt lite i din blogg, förstås!). Grattis i förskott på 5år och 7månadersdagen från mig!



Min sambo (Philip heter han!) är Stockholmare jo! Han är uppvuxen i de kvarteren vi bor i :) Vi fann varandra en sensommarkväll 2002 på ett gemensamt stammishak och ja... Han är mitt livs största kärlek <3



Du verkar så rar tycker jag! Så skoj att jag fann din blogg. Jag ska hålla ögonen öppna efter dig, grabben din och lilla vovven när jag är ute och traskar på söders gator, så ska iaf jag ge er ett leende (till skillnad från andra Stockholmare, haha). Jag är lång som en flaggstång och smal som ett piprensare - hehe - så känner du igen mig.



Sov så gott!

2009-12-26 @ 01:18:54
URL: http://iadarling.blogg.se/
Postat av: teddy

Ohhh vad fin rasen var och visst var valparna allt söta. Tror också att nemo och nessla hade fått fina valpar :) Hör av er om ni är intresserade :) hihihi :)

Ha en fin kväll tjejen.

kramis till dig ifrån mig och nemo

2009-12-26 @ 22:25:58
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0