hype

Oh, vilken lycka att ha bonuscheck och presentkort. En ny fin kappa från H&M och en hel hög av fina pantyhoes från topshop. Ner för trapporna på SOUK flög jag till Miss J för att köpa den där fina jackan jag skrev om. Under ynka två dagar har ALLA tagit slut! Ni förstår min besvikelse? Gick runt och letade i butiken tills jag slut insåg fakto. Frågade tjejen som jobbade där och hon bekräftade mina värsta tankar; alla var slut. Visst, en ny order låg på Två stl S och en L. En var bokad med handpenning och den andra var den en annan tjej som förvisso inte hade betalt, hade bokat.
Jaha, men jag kan betala handpenning på den nu, svarade jag. Butiksbeträdet skruvade lite på sig, hon kanske tyckte det var lite elakt då hon hade lovat den andra tjejen att ringa när jackorna kom in.
Då slog jag på affärstekniken som flyter i mina ådror plus lite av den prutningsteknik pappa lärde mig i Kina när jag var en tvärhand hög. Och javisst, det slutade naturligtvis med jag fick som jag ville och nu har jag en jacka att vänta, safe and sound, när jag kommer hem från resan.
ich bin übermench.

Kommentarer
Postat av: Sarah

¨nja inte vet jag om jag rör mig ute så mycket.. men nu kommer det bara mer och mer anledningar för mig att göra de. bra alternativa klubbar ploppar upp. tyvärr jobbar jag lördag natt! men de händer massa framöver.. tack för tippset!

2008-03-13 @ 17:36:20
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: egoflow

Men du! Jag har inte riktigt en sån, men en liknande parkas från H&M.. Tror de finns kvar i butik. Kan inte det vara ngt?

2008-03-13 @ 19:36:48
URL: http://egoflow.blogg.se
Postat av: egoflow

Jag läste ju inte klart historien innan jag skickade förra kommentaren! Skit i H&M, snygg jacka! :-)

2008-03-13 @ 19:38:05
URL: http://egoflow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0