Killer muscles

Musklerna är sura. As in not basiska. Träningsvärken härjar fritt i kroppen som ett efterlängtat litet monster. rectus abdominus, obliquus, hamstrings, och deltoiderna gör ondast, men en "skön-ont" smärta lever jag gärna med! Körde med Tobias igår och det är svårt att motstå att ta för mycket när man är med någon som lätt tar 80 kg i bröstpress. Lite såhär ser han ut på gymet. Just nu ser han mest ut såhär....


Köpte biljetter till Arvika igår så nu är vi sex personer som skall åka, och det skall bli kjempegreat! Mattias och Tobias har en plan att åka till lusekofta-landet och dumpa mig på "fel" sida för att jag skall kunna säga att jag har varit i Norge! Jag vet att jag har varit där förr - för läänge sedan, men då propsade jag på att när vi väl hade kommit fram och ätit upp maten så skulle vi köra hem igen för att "jag vill inte bo på nåt hotell!". I was a hard child to please ;-)

Och Sj, de förgrymmade idioterna, vill inte betela tillbaka våra tågbiljett som vi felaktigt köpte igår, utan jag får pengarna till godo till framtida resor. Det hade kanske varit smidigt om det inte hade varit så att jag snart skall sluta pendla till Gävle! Dumma dumma idioter, varför är inte alla biljetter återbetalningsbara?

Idag blir det sushi med Mattias, kolla efter partytält och ett tremannatält, då det vi köpte förra året, i ett vredesutbrott sällan skådat av befolkningen på Roskildes officiella camping, åkte i soporna då vi bestämde oss för att ge upp och åka tillbaka till Svea Rike.

I år hoppas vi på sol - som på Roskilde 06              och INTE misär som Roskilde 07!!


Kommentarer
Postat av: ..:Sarah:..

ja hoppas de blir sol!! Men har det nånsin vart det på en festiva där? hehe..



vafan.. jag är taggad, en sån res vill ajg öra. ska kika lite närmare när och hur osv.. jag vet det är i april, för jag var i tanzania då den gick av sist. hade åkt annars. det är ju inte så man bränner pengar direkt haha.. resa och beonde typ!!



KRAM

2008-06-28 @ 14:30:00
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: maria

jag längtar till hösten för vet du vad vi ska göra då? börja styrketräna, ORDENTLIGT! Då jävlar ska muskler byggas! Du är med va? ;)



puss

2008-06-28 @ 15:48:03
URL: http://maariaas.blogg.se/
Postat av: Josefine

skillnad på vädert du :D

2008-06-28 @ 19:25:46
URL: http://queenofdiamond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0