back and fourth

Så var man tillbaka från Paris och ingen slow start på jobbet, workshopen är nästa vecka och tills dess är det mycket som skall fixas! Har sprungit runt med kamera på stan igår och idag med en tjej som jobbar som atelejéassistent nere på Brindfors och ställt frågor till frivilliga. Vilken skillnad det är på  folk och platser! På Sveavägen var det många som stannade snällt och svarade medans på Stureplan och Kungsgatan stressade folk mest förbi. Imorgon gör vi söder, känns skönt att vara på hemmaplan!

Har haft kronisk huvudärk sedan igår. Kan vara koffeinet eller sockret som går ur kroppen, det känns i vilket fall som helst lite jobbigt med påminnande smärta.. det var ganska jobbigt att vara ute i gassande sol när man egentligen ville ligga i ett mörkt svalt rum och häva i sig vatten. Men, jag är en liten uthärdande tjej så jag pinnade på, med blåsor och skavsår från de nya Marc Jacobs skorna dessutom. Mah!

Ikväll blir det rosé på en balkong med utsikt över SÖS men först den ofrånkomliga uppröjningen av vad som skulle kunna liknas vid en resväska som öppnats med hjälp av en bomb som spridit allt innehåll över hela köksgolvet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0