Gävle: Flyttstäd, bio, Klubb Kobra

I onsdags åkte vi till Uppsala för att hämta bilen, frakta oss själva och en katt vid namn Hunden (Bo) till Gävle.. Hunden älskar sin transportbur men blir lätt rastlös (läs jobbig) och efter en stund började han jama. Och varje gång jag försökte ge honom lite tröst jamade han bara ännu högre. Väldigt trötta och varma kom vi till Gävle någon timme senare och Hunden fick sin efterlängtade frihet medans jag och Tobias åkte till hans gamla lägenhet på Brynäs för att sälja hans soffa, möbelförsäljning deluxe!


Igår var en jobbig, svettig, trött men avslutningsvis underbar onsdag! Tobias mamma hjälpte oss med att flyttstäda hans etta, men oj va mycket det var att göra som inte hade blivit gjort någonsin. Fönsterna var garanterat inte putsade innan Tobias flyttade in och smutsen på kalket i badrummet var så ingrott att det knappt gick bort. Husmorsknep: Ättickssprit. Ammoniak stod oss upp i näsan när vi var klara fyra svettiga och varma timmar senare då Gavlegårdarna kom för att inspektera.

Hem till Bomhus for vi för att äta och duscha, sen bar det av ner på stan igen för att gå på bio med Vargen. Det var en underbar sommarkväll, ljum med en skön bris och himlen var fantastisk.

The Dark Knight såg vi, Oh lala, va bra den var! Visst, där fanns saker som störde mig multum men på det hela taget så var den spännande och snyggt gjord. Efter den väldigt långa bion (jag drack en flaska vatten under reklamen och var så nödig att jag hade börjat få ont i ryggen när eftertexterna kom, så lång var den hehe) gick vi till Klubb Kobra.
Jag visste inte om några av min älskade vänner skulle vara där, men de första jag såg som stod ute och rökte var mina puddingar Sandra och Frida. Åh, så glad jag blev av att se dem! Sen när jag hade betalt inträdet på ynka tjugo riksdaler så kom Sofie och Angelika framspringande till mig och kramade om mig. Det var längesen jag kände mig så poppis - verkligen en underbar känsla att träffa sina vänner nu när man inte ses alls så ofta. Trodde dock att Mattias skulle vara där, att han inte var det var en besvikelse.

Nu är vi tillbaka i staden och det innebär att perioden av särboliv, pendlande till gävle, tobias being a gävlebo är ÖVER
Naturligtvis finns det bra och dåliga saker med allt,
men jag tror detta är starten på något fantastiskt underbart.

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh vad kul! batman var föressten bra eh! haha jo även om det kan vara lite svårt atttro attjag är en dag över sjutton så fyller jag faktiskt tjugo om några månader, fräckt va?

2008-08-01 @ 13:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0