17 dagar...

Dagen börjar utmärkt med ett medelpass på ringen klockan sju. Fortsatt med öppnandet av medlemsbrev från H&M där jag fått guldbonus vilket innebär ett presentkort på femhundra kronor. Score! Plus ett brev från läkare utan gränser där de berättar vad mina månatliga donationer under förra året bidrog med. Bland annat har de kunnat vaccinera över en miljon människor mot hjärnhinneinflammation i Burkina Faso. Jag misstänker att det inte är enbart mina gåvor som bidragit till denna fantastiska framgång... Helgen bjuder på blåsigt men soligt väder och förhoppningsvis Moderna Museet och Andy Warhol. Jag ska dessutom se om Stardust som jag och Amanda såg igår. Vi har en tendens att inte riktigt fokusera på filmer/tvserier vi ser utan snacka bort handlingen.
image249

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vaddå inte fokusera?! Jag tyckte vi levde oss in i sagan fullt ut ;) *du rider på min rygg nerför götgatan för att senare byta ut mig mot en get*

2008-02-22 @ 10:05:34
URL: http://amheni.blogg.se
Postat av: fine

oh ja! hur många gånger splade vi nu tillbaka för att vi inte lyssnat? "vadå? gillar han england? eller varför är han pirat?"

2008-02-22 @ 10:07:05
URL: http://fine.webblogg.se
Postat av: Amanda

Hahaha vi borde skaffa skygglappar och kanske hörlurar när vi tittar på film...

2008-02-22 @ 10:51:49
URL: http://amheni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0