Movietime on a Sunday

Igår såg vi två extremt kontrasterande filmer. Det kändes smått schitzofrent att först börja med Enchanted, den dels tecknade, dels verkliga Dinseyfilmen om en prinsessa som blir landsförvisad och hamnar i New York - i armarna på McDreamy som till en början mycket motvilligt hjälper henne. Smått tråkig ibland, men en totalfantastisk insats av James Marsden (han som splar Cyclops i Xmen, believe it or not!) när det kom till att porträttera den klassiska sagoprinsen. Sjungande med bred käklinje, egotrippad och med ett antikt vokabulär. Detta är det bästa klippet ur filmen. Klippet är långt, men fram till 01:36 är det verkligen värt att se, skip the rest.

Efter det fick vi lite reality chock då vi började kolla på Chalie Wilson's War. Ironiskt nog var det huvudrolls innehavaren i Enchanted som spelade Tom Hanks assistens Bonny, så det blev liksom extra svårt att inte förvänta sig att hon skulle sy klänningar ur hans gardiner och prata med ekorrar.
Filmen var skitbra, ursäkta franskan... Baserad på en verkligen händelse, den amerikanske kongressledamoten Charlie Wilson (Tom Hanks) och hans arbete för att hjälpa den afghanska motståndsrörelsen muhajedin mot den sovjetiska armén. Historien börjar 1980 och det kalla kriget härjar för fullt, sen får man följa historien... as we all(?) know it. Just watch it, will you?

Kommentarer
Postat av: J o s s e

Haha. Såg Enchanted på bio med några kompisar.

Jag har nog aldrig garvat så mycket på bio (tack vare att den var så barnslig!..) Men lite småsöt ändå!...^^.

2008-08-04 @ 13:15:51
URL: http://lollipoppan.blogg.se/
Postat av: J o s s e

Sv: Okej,okej. Sounds good! =)



Ha en fortsatt fin dag!

2008-08-04 @ 13:24:48
URL: http://lollipoppan.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

nä vad har nu hänt?

strömavbrott eller vadå?

2008-08-04 @ 14:41:42
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

nä men oj det var nära det där.. hoppasan hejsan!!

som tur är har vi inga träd framför vårat.

2008-08-04 @ 14:47:13
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0