Kapning

Jag har en datorkapning-situation här hemma. Tobias dator, eller snarare grafikkort har haft en meltdown och kraschat. IGEN. Det blir till att lämna in datorn men iomed att den leasas så måste hela processen ske på det mest oförklarliga, komplicerade av sätt.
Jag fattar noll.
Hur detta påverkar mig? Jo, hushållets enda dator är ju då min, och jag har inte hjärta att klippa min datorberoende pojkväns band till sin vana trogen att sitta framför skärmen många timmar per dag.

Men!
Detta ledde igår till en upptäckt av "Project Runway". Jag har aldrig fattat poängen med den serien innan (eller, det är ju klart jag har - produktionsidén speaks for itself) Programmet tycktes inte ha någon charm i mina ögon, inget som attraherade. Men igår, när jag tvingades se ett dubbelavsnitt så gick det upp någon slags symaskinslampa ovanför mitt huvud. Extra roligt är det ju att de huserar på Parsons, som är den skola min kära syster pluggade på i fyra år. Dels i Paris, dels i New York. Roliga uppdrag och roliga medverkande. Fast Heidi. has only got the looks, if you know what Im saying?
Anyways. Im hooked.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0