a quiet friday

Efter vår promenad och avverkandet av vad som syntes vara nästan ingenting på min långa lista kom vi hem lagom till att sex and the city filmen var klar. Boy, var jag upprymd över att äntligen få se den, hemma i min egen soffa utan störiga människor omkring mig som det hade varit på biografen. Jag ville vara helt själv med filmen första gången. Just the girls and me.
Tobias kopplade datorn till Tvn och sen låg jag under filten och skrattade, längtade, avundade, kände igen, och fällde även en tår på slutet. How cliché, how wonderful!

Efter filmen skulle vi egentligen ha cyklat en runda för första gången under två och ett halvt levnadsår i Stockholm men det visade sig att cykeln man fick på Elgiganten vid köp av diverse pryl behöver lite TLC först. Tur att det ligger en cykelshop så nära på Katarina Bangata!

Gårdagen avslutades med att titta på japanska gameshows. Jag längtar tills jag är i Tokyo i mars och blir hänförd över vad de har att visa mig när det kommer till liknande program, i love it!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0