På torken.

Jag har haft en ganska sunkig vecka med bara en massa farande fram och tillbaka. I fredags åkte jag från Gävle och hit för att så äntligen hämta min handpenningsjacka som jag armbågade mig till för ett väldans bra tag sen. Kvällen spenderades på HarryBJames. People spotting, åh så roligt!
I lördags fyllde syrran år, så det var lyxfrukost hos henne, Lautrec utställningen på Nationalmuseet (SE DEN!)  lunch på Tures och konsert med Amanda och Tobias på kvällen. Massa tyskar som tydligen gillade Kate Nash. Varmt i väntan!
Idag åt vi brunch i nästan tre timmar på Bakfickan och jag kommer nog stå mig på den mängd föda jag klarade att stoppa i mig tills jorden går under av växthusgaser. aaarhhhg...

Jag och mamma ska köra en ensamhets-bramatvanor-raid nu har vi bestämt. Ibland är det bra att bo själv men när den svarta bilen rullade åter mot Gävle med min man bakom ratten kunde jag inget annat än att längta till sommaren när EN lägenhet är nog för att husera oss båda. Två år av särboskap har gjort oss gott, men nu är det dags för the real stuff.
Och högskoleprovet briljerade han på, såklart! Dags för honom att söka utbildningar och jag får magknip när jag tänker på att det faktiskt finns en chans/risk för att han kommer in i Umeå. Nej säger jag då, och flyttar med. Därmed pasta!


Kommentarer
Postat av: jange

PAX för din lya på söder då ;p

2008-04-06 @ 23:50:10
URL: http://jange.bloggspace.se
Postat av: fine

jadu jange, bra att paxa i tid! :)

2008-04-07 @ 09:48:42
URL: http://fine.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0