all the seats in upright position

I torsdags bar det av mot gävle men först var det lunch med Amanda på Chutney, lika gott som alltid indeed! I fredags lunchade jag med min man och åt, mitt dumma nöt, en väldigt stark indisk linsgryta för att för en gång skull verkligen se efter om det så att jag inte tål stark mat. Svaret kom som ett brev på posten när jag på lördagsmorgonen var på gymet. och försökte köra lite heavy lifting. Åkte hem och nu vet jag för all framtid, jag tål inte stark mat.
Bättrade på mig såpass att vi kunde åka till Helen och Viktor för lite samkväm, lika trevligt som alltid att träffa alla, men vi tog ett tidigt adjö och åkte hem pga min magvärk.
Söndag kväll blev jag så magsjuk igen, skytteltrafik till toan och tre timmars sömn lämnade efter sig en väldigt, väldigt trött Fine, men trots det blev det en väldigt trevlig middag hemma hos mig med mamma, mimmi och amanda.

Idag på gymet såg jag den grymmaste mannen. 50-60 år, med sailorstuk tattoos stickandes fram på händer och sidan av halsen. Biffig som en tjur och med ett ansiktsuttryck som en uppretad dito. Nu fick jag en tattooflipp igen, och bläddrar i min tattoo darling.... what to do? where to do it? what to do.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0