Premiär i skrapan!

Så, idag var den stora dagen D, kl 09.00 öppnades dörrarna för pressen och strax därefter började folk köa utanför skrapan för att få komma in först. Totalt har runt 40.000 personer besökt skrapan idag, siffror jag fick veta under den väldigt hypade personal kickoffen jag precis kommit hem från. Bubbel, dåliga snittar, något sömnfattig och less gjorde att jag var den som minst uppskattade den, utan längtade hem till min tältsäng enormt mkt.
Jobbet går finemang, vi säljer hur mycket dofter som helst, vilket är roligt för det gör vi inte så mkt på strandvägen. Jag tror det är den desigmade doftpidestalen som drar mångas uppmärksamhet.

Veckorna som följer kommer bli hektiskt och innehålla mycket jobb.
Saneringsfirman levererade ett svar på hur lång tid att det kommer ta att torka mina golv: 2 veckor. TYVÄRR (!!) ryker fiskbensparketten i sovrummet även den, vattnet hade gått längs skotten in i sovrummet och det nyslipade vackra golvet från 30talet ryker. SORGLIGT! =(
Men det positiva är att det blir ny garderobsvägg från IKEA i sovrummet. Plus att jag kan flytta tillbaka mycket tidigare än jag trodde. Plus att jag diggar mitt jobb och mina polers där väldigt väldigt mkt.

Sova sei nu.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Jag hoppas att det går bra för dig palt. =)

2007-09-21 @ 13:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0