nya produkter, utcheckning och fotbollsgalan

Bloggar om de nya REN produkterna vi snart får in. Jag vill egentligen inte blogga om jobbsaker men dessa produkter har verkligen fångat min uppmärksamhet! Jag har inte testat några än men beskrivningen av dem räcker nog för att trollbinda mig. Sen är de 100% naturliga och veganvänliga, jag vill speciellt ha Ros otto oljeprodukterna - bra för en torrboll som mig.

Checkar ut från systermotellet idag, ska bli obeskrivligt skönt att få komma hem igen, med det nya köket och sovrummet. Det blir taklagsfest snart, skall försöka tajma in så att det passar så många av mina utspridda vänner som möjligt. Och nyår! då ska vi också hosta fest - stor en!

Och här kommer det mest otippade - jag och Amanda ska på fotbollsgalan nu på måndag! Galastass på hovet med dessa muskulösa bollfantaster. Roligt!

Helgen kommer att bli lugn. Idag flyttstäd hos min syster, måste köpa produkter jag använt upp och ersätta de förbrukade sakerna så hon inte märker något. Smyg smyg! Jag önskar dock att jag hade kunnat vara i Gävle för att fira Tobias pappa ikväll, Lailas present lät verkligen värd att se!
På lördag blir det partaj i Gubbängen, ska äntligen få träffa den där mystiska Parvin som Tobias pratat så mycket om. Det krävs ett möte nu när vi diskuterat både det ena och det andra på msn sen i somras nu.
Söndagen innebär mysprocent 100 och inget annat. Promenad kanske på sin topp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0