If I was a rich girl..

Jag avskyr min lilla egenhet att browsa på saker jag verkligen, verkligen vill ha fastän jag verkligen, verkligen inte har råd. Som typ dvd boxen med sjuttiotalets garanterat bästa deckarserie med universums bästa ledmotiv. Eller varför inte alla säsonger av sex and the city, på ginza var boxen bara jättedyr inför alla hjärtans dag och inte oresonabelt dyr...
"Du får dessutom en ask med finaste belgisk lyxchoklad, Duc d'O, 250 gram (värde ca 100:-) helt utan extra kostnad!"
MAN FÅR CHOCKLAD!!

Jag kan fortsätta i all evinnerlighet, med dessa halsband t.ex som jag inte vet vilket jag skall bestämma mig för jag vill ha ALLA. Och då menar jag ALLA. Jag kan inte för något i världen bestämma mig för vilket som är finast. Det är nästan så jag kan börja gråta, dels för att jag är så velig och för att min materialism är allt annat än avundsvärd.

Men det är lugnt. Om jag sparar ihop till 5669 riksdaler så har jag råd. Men jag undrar om min starka åtrå för dessa ting kommer vara lika stark om sju år och fyra månader. Då har jag säkert hittat nya saker att obsessa om.
Men en positiv grej är ju att om jag någon gång skulle få någon av dessa sakerna i present skulle jag bli själaglad. verkligen. ni anar inte. Fo shizzle ma nizzle!

Haha. nu ska jag gå och ringa mina en miljon samtal som jag måste beta av varje dag. Det känns faktiskt lite som om jag vore en parolee.

BAH! Precis när jag skall spara och publicera hittar jag ännu ett objekt....

Kommentarer
Postat av: Linda E

Visst är det jobbigt? När jag blir rik kommer jag ha så mycket prylar så jag drunknar.

2007-02-08 @ 19:46:46
URL: http://mirandaail.webblogg.se
Postat av: Fine

Ja! Det är jobbigt som tusan! Men sen får man påminna sig om att prylar kommer och går. Jag är som ett barn dagen efter julafton, har redan siktat in intresset på nya saker, så jag måste hela tiden tänka på att folk tjänar enorma summor på dumma personer som jag som lider av köphysteri. =D
En dag skall jag också tjäna pengar på detta folk. *försjunken i evil triangle - posen*
=D

2007-02-09 @ 00:12:47
URL: http://fine.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0