nyligen testat.

Det är slitigt i butiken såhär i juletid. Massor av paket som skall slås in på den minimala disken där presentkit, laptopen och två händiga butiksbiträden trängs om utrymmet. Rivit upp fingret på tejpavhuggaren och brutit av några naglar.
På tal om händer, när jag kom till butiken imorse såg mina nävar alldeles för jävligt skabbiga ut och är det något man som s.k. skönhetsexpert skall ha koll på är det hand och nagelvård. Därför tog jag tillfället i akt att testa RENs ingefärapeeling som är till för kroppen. Luktade helt förförande underbart och efter jag sköljt händerna följde jag upp med lyxbodylotionen från samma märke som återfuktar även den mest ansträngda huden. Alltså exakt det mina tassar behövde. Underbart!
REN Ginger, Revivo-Tonic Two Sugar Body Scrub i gruppen Kroppen / Dusch- & scrubkräm hos grooming (1201207) REN Damask Rose Ramnose Biosaccharide Body Cream i gruppen Kroppen / Hudkräm hos grooming (1201204)

Har skrivit till Stylesearch.se och frågar om de behöver någon extra skönhetskrönikör. Nu har jag ju erfarenhet av de flesta hudvårdsmärken, många hårmärken och ett nittiotal parfymer. Iofs bara herrparfymer men men...
Jag känner mig helt lost när det kommer till tjejparfymer, har ju bara använt dofter ur vårt sortiment en tid nu och jag har svårt att fatta poängen med tjejparfymer numera.
Förutom de jag har i mitt badrumsskåp just nu (Några Anna Sui, Chanel Chance, Michael Kors, Issey Miyake, Carolina Herrera 212) så älskar jag Givenchy Very Irresistible Fresh Attitude, Kenzo Air, Paul Smith London. Den förstnämnda jag jag verkligen rekommendera!

Har du någon parfym som du fastnat för, new or old?

Åt på Aya Sofia med Mimmi ikväll, det var mysigt och så gott! Hoppas inte tsatzikin gör att jag skrämmer bort alla kunder imorgon bara! Sleep tight.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Anna Sui; Secret Wish! mumma:)

2007-12-18 @ 09:44:09
URL: http://amheni.blogg.se
Postat av: fine

jag har Sui Dreams och Ooh La Love. Den du har är den fina med älvan eller hur?

2007-12-18 @ 23:18:57
URL: http://webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0