Sniff sniff.

Ska snart iväg till Låsets spel och tobak för att hämta mitt premiärpaket från Josefssons. Har aldrig fattat poängen med postorder, tyckt att det var fula, billiga kläder med billig uppsyn och dålig kvalité. Så vi får se, jag fick i alla fall tag i ett par ballerinaskor till 70tals klänningen som jag skall ha på Ylvas student, som ingen vet när den är. Sist jag frågade svarade hon augusti. A little late?

So, imorgon har den äckliga veckan gått, var hos min konsulent igår och bytte några vidriga smaker mot några marginellt bättre. Första veckans viktminskningsresultat ser ut att bli stort, 2 kg vatten plus extra.
Jag luktar på all mat. När tobias äter så kan jag känna exakt hur det smakar så han får dras med att jag sitter och stirrar på honom och luktar på all mat. Alla doftceller har upphöjd funktion och ger mig en knivskarp bild av hur det skulle smaka, så på det sättet känns det som jag äter.

There's an old saying in Tennessee -- I know it's in Texas, probably in Tennessee -- that says, fool me once, shame on -- shame on you. Fool me -- you can't get fooled again. You've got to understand the nature of the regime we're dealing with.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0