mitt liv som jag.

Saker rullar på.
Krångtjärn i fredags och lördags, hade helt ofattbart fint väder, låg t.o.m och solade! Vadade uppströms, fjällvandrade, fiskade, umgicks. Ett recept på en perfekt födelsedagshelg! Fyllde 21 i söndags, firade i Gävle med tobias familj. Fick en stor flaska skumpa, inlagda hjortron (de vet vad jag älskar) , frystorkade jordgubbad och en nässkölj! Rolig blandning. Rolig familj!

Salong igår och idag, tunga, långa dagar fyllda med skratt med vännerna. Igår fick jag och Linda nog, vi hade längtat efter kött i två hela dagar så vi gick till Mississippi inn och åt entrecote. Fan va gott det var, och välbehövligt - på morgonen hade Jonna, min träningsspecialist kört slut på mig. Jag tog 20 kg i bicepscurl, något jag aldrig trodde möjligt innan.

Men nu kanske det roliga är slut. Jag vaknade med halsont och täppt näsa. Fuck it - jag har inte råd att vara sjuk. 100 timmars frånvaro är max i skolan och jag har snart 80. Jag har verkligen inte råd att vara hemma. Dessutom är det ju födelsedagskalas hos mig på lördag - och då kan jag ju inte vara sjuk! Alla som läser och känner för att träffa en hop trevliga människor från gävle/stockholm är hjärtligt välkommen att joina! The more the merrier.

Idag flyger min mamma mu upp och bor hos mig tills fredag. Imorgon är det nämligen dags för henne att fira mig - Jag skall befinna mig någonstans centralt kl 19 imorgon, mer ingående information har jag inte fått ännu. Jag har fått en avi att hämta ut ett paket från "Desirée Persson, USA" hos greken på hörnet  - more pressies! Pappa har mailat från Spanien att det kommer paket och Marée har nog köpt något med sig hem från Marocco. Jag beställde iaf röktobak till vattenpipan så vi kan bolma på lördag. Mattias, Martin och jag är rökringsmästarna. Or at least me... =)

Nu skall snart Bang & Olufsen installatören komma och fixa min invecklade anläggning i hela lägenheten, så att jag kan lyssna klart på min BokCD som jag köpte på en ödslig mack utanför Svenstavik. Anne Holt - Det som aldrig händer. Norska mord - kan det bli bättre? Jag älskar folk som lagar saker i min borg. Ruta 1 av två är lagade, ventilationen är nog fixad (jag såg spår av kontrollanten i flagnad färg) och nu då den utbredda ljud och tv anläggningen. Good work!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0