Batnight.

Kl 20.00 steg Tobias och jag med förväntansfulla steg in på 4h gården ute vid frescati. Vi skulle deltaga i studiefrämjandets "Fladdermusnatt" och vi visste inte alls vad vi skulle vänta oss.  Det blev en fnittrig upplevelse, vi kunde först inte alls förstå att damen som höll det inledande anförandet faktiskt kunde vara så innerligt hänförd av dessa små varelser, och det blev många kvävda skratt från min och tobics sida. Men sen vände det och vi blev faktiskt väldigt insatta och intresserade av fladdermöss (iaf för kvällen)
Efter lite diabilder och termosfika med ÄKTA friluftsfolk (och louyna) så bar det av ut i natten som flödade i ljus från helmånen. Vi hade ultraljudsdetektorer med oss för att höra fladdermössens sonar skrik. Fladdermöss is THE SHIT!

Nu sitter vi i hossan och myser, vi har saknat varann så mycket i veckan och nu tar vi ut vår rätt att klänga på varandra. Tobias is THE SHIT.

Vill du skicka ut ditt älskade gosedjur på en turistresa om du själv inte har tid eller råd att åka iväg? Detta är till synes helt seriöst, men jag lider fortfarande av svårigheter att förstå...
Teddy in sthlm is THE SHIT

Kommentarer
Postat av: Mattias

Så lämpligt att MAKE just den här helgen som weekend-projekt har en hemmabyggd fladdermusofon. :)

Postat av: Fine

Fladdermusofon! roligt ord. :)
Jaf tittade på bilden och hennes ultraljudsdetektor för 1700 kr såg nästintill exakt likadan ut. Hon nämnde att världens allra bästa ultraljudsdetektorer som används världen över görs i Uppsala. Hon bar på en som var värd 25.000 och den återgav de små flygande mössens skrik riktigt häftigt!!

2006-09-09 @ 08:44:04
URL: http://fine.webblogg.se
Postat av: Linda E

haha, väl formulerat!

2006-09-11 @ 10:29:16
URL: http://mirandaail.webblogg.se
Postat av: Fine

Linda E: Tackar tackar! =)

2006-09-11 @ 12:50:52
URL: http://fine.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0