I sjuka stunder.

Sitter hemma från skolan idag. Byggjobbarna går förbi vårt sovrumsfönster, så jag gömmer mig i arbetsrummet. Mina föräldrar kommer upp idag, vi skall äta Thai ikväll och imorgon skall bias skriva högskoleprovet. På kvällen blir det Gondolen för att fira min syster (mam och pap skall inte med till New York) Myshelg!
Veckan har varit otroligt hektisk med två prov och en rad tunga lektioner. Hitintills har jag haft MVG på alla prov, så jag känner mig nöjd och glad inför påskolovet, då jag lovat mig själv att ta det lugnt. Skall till Gävle och träffa min Mattias, även till skåne och jag planerar en överraskningsvisit in hos min bästaste bästa vän Helena i Växjö.
För att döva känslan av att vara uttråkad:

MARS MÅNADS
nyhet: Laila Freiwalds avgång. Äntligen gick det upp ett ljus för henne/Persson. Att sedan tillsätta posten med Jan Eliasson var kanske inte världen smartaste drag. Mannen har ett heltidsuppdrag i New York för FN och antar ändå utmaningen. good luck.

steg: tog bladet för munnen och öppnade mig för en nära vän som behöver höra från andra att hennes rådande livsstil inte fungerar långsiktigt.

privata händelse: vi har planerat klart med inredningsdesignern och är redo att börja bygga om lägenheten.

kärleksögonblick: det som har rört mig mest denna månad är ett sms jag fick av tobias för några dagar sen. Innehållet tänker jag inte publicera, men det var så rörande att jag fick tårar i ögonen.

känslor: det har varit en bra månad, jag och tobias har haft det otroligt bra, minimalt med irritation och friktion. Att skolan flyter på bra får mig att känna mig otroligt stolt.

seger: Luke Donald tog sin första PGA-seger på fyra år.

plats: Folkungagatan i vårsolen.

vardagsmys: Tobias fruktsmoothies i sängen tillsammans med desperate housewifes.

helglyx: att bli severad omelett till frukost av tobias pappa.

flopp: sjukdom / svacka i träningsschemat.

maträtt: flygande jacob.

dryck: gainomax strawberrry.

skor: clarks.

plagg: svart tröja  från saints & mortals.

accessoar: swarovski örhängen.

väska: Tygpåse från mango som jag fick när jag inhandlade min vårjacka.

designer: josefin alm.

makeup: i.d.

träning: ingen alls denna månad.

sysselsättning: sex.

premiär: min nokia 7370.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0