come again, yesterday was a bloody good day.

Kom igen - kom igång.
Jag har inte tränat sen dackefejden, och mått riktigt dåligt över det. Obsessat, men inte orkat ta tag i det. Tills igår, då jag var på det nyinrättade step-passet på ringen och upplevde träningseuforism på hög höjd. Hennes block var perfekta och musiken var otroligt medryckande och alla som känner mig vet att jag kan ta i tills jag bokstavligt talat stupar bara musiken är bra. And boy, var jag nära att stupa efteråt eller? Det finns inget i mitt vokabulär som heter mjukstart!
Bokade träff med min träningsspecialist sex gånger under hösten, tänkte ta styrketräningen till en ny nivå...
På vägen hem hade jag världens sötaste/roligaste röstmeddelandet från pojken på mobilsvaret, och endorfinerna skjöt i höjden likt fyrverkeripjäser. Allt var riktigt tip-top!

Jag har världens träningsvärk i latsen idag (jag hade ju dessutom kört body faradic i skolan på dessa stackare) och biceps och triceps är lama som två dyngraka a-lagare. Tur att det är en ren anatomiföreläsning idag så jag slipper röra på mig så intensivt (helst inte alls).
Ikväll blir det pack av things (imorgon = äntligen till gävle) och lite förberedelser inför mina två gäster som sover här under fredagsnatten. Lite hostelmys sådär.

Jag fyller år snart! Och jag är så sjukt sugen att utnyttja mina fördelar av att min kära syster jobbar på gucci och har x % off. Det kliar i mina köpnervtrådar, det finns mycket jag vill ha. Det som lockar allra mest nu är ett par snuskigt snygga jeans från R by 45 rpm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0