tvätt tvätt tvätt

Fan va mycket tvätt det blir! Det är farligt att samla i IKEA kassar för ett tu tre så står man där utan trosor och två kassar (=ca 6 maskiner) att tvätta. Hjälp!!

Tobias har åkt för att mixa trummor med Gavva och här sitter man med en massa tvätt. 2 är avklarade, 3 to go.

Jag har tänkt mycket på jobb de senatse dagarna, då de flesta jag masserar faktiskt frågar om hur arbetsituationen ser ut för en certifierad massageterapeut. Jag vet med mig att den första tiden som massör och dermatolog vill jag vara anställd, antingen på SPA, salong eller skönhetsklinik. Men sen vill jag ju till Japan. Jag borde maila kontakten jag fick av min redaktör till den svenske killen som utbildar massörer i Tokyo och fråga om han behöver någon form av assistans. Annars har jag sagt att jag åker dit och startar upp ett svenskt SPA. Jag har backup och tolkar, Kerstin och Karl-Herman kan åka med mig över, jag kan bo hos deras söner och alla deras vänner och bekanta.

Sen var det ju Australien. Jag vill bo på Bondi Beach och plugga till min PTA examen. Spela backgammon på stranden med Tobias och äta glass på det där danska stället på stranden.

Sen var de ju alperna. Jag vill jobba som snowboardinstruktör en säsong eller två i Aspen eller Courmayeur och åka off pist på det där svingrymma stället i Saalbach.

Sen var det ju New York. Jag vill jobba med min syster som är store manager i den affär mitt på manhattan som bara säljer svensketablerade märken, och i vilken alla trendiga msk hänger.

Sen var det ju Köpenhamn. Jag vill flytta dit och leva ut min dröm med Stine, öppna salong och bara njuta av staden och lära mig mer danska.

Och sen var det ju.. nej, jag tror inte det var mer.  Det känns verkligen som världen ligger för mina fötter. Det bästa är att jag verkligen vill göra allt! Jag känner för att testa på allt och lära mig en hel massa av det, möta nya människor, putsa upp min annars så flytande tyska, franska och utveckla min engelska till PTA standard.

Jag vill se världen på samma sätt som mina föräldrar har gjort, jag märker hur mkt det har gett dem och i senare tid, mig och mina systrar.
Fan vilken tur jag har haft. Jag har fått se världen vid en ung ålder, fått ta lärdom av kulturer i den åldern då man influeras som mest av det man ser och hör om kring sig och fått lusten att se mer när man är som mest fri.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0