Allt rör sig!

Igår var vi på Folkteaterns "Allt rör sig!" i gasklockorna. Den teatern bjuder på så mycket minnen för oss, tobias jobbade som ljudtekniker i Järvsö vid förra årets uppsättning och det var då allt var som hetast i fasen "på g" mellan oss. 
Han berättade flera inside grejer, att han hade vällt Galileos teleskop flera gånger så att det nästan gick sönder. Han kunde fortfarande flera repliker och vid vissa sånger såg det ut som han skulle bryta ihop. Jag vet hur det är, har man en gång jobbad som ljudtekniker, eller egentligen vad som helst inom en produktion blir man så sabla trött på hela tillställningen.

Men teatern var väldigt, väldigt bra! Tobias mamma deltog med sin kör, och de bidrog verkligen till sångeffekternas förstärkan.
Dock lång, det var lite tröttsamt efter 3 timmar, och då var det ändå en kvar. Och det kändes lite....fishy? att Peter Oskarsson spelade huvudrollen och var teaterchef. 3 löner - good for him.

Det var i alla fall väldigt mysigt att stå där och återuppleva förra våren. VI kom på så mycket detaljer som fallit i glömska under tiden som gått, men igår kom allt tillbaka. Jag känner mig helt upprymd och väldigt nyförälskad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0